• Levertijd 5-7 werkdagen
  • Bij besteding van minimaal 70 euro: GRATIS verzending!
  • Gratis inpakservice
  • Levertijd 5-7 werkdagen
  • Bij besteding van minimaal 70 euro: GRATIS verzending!
  • Gratis inpakservice

Over Van plank tot pronkstuk

Wat ooit begon als hobby boven in een zolderkamertje.....

Mijn naam is Kathy Smit, eigenaresse van deze leuke webshop, genaamd: Van plank tot pronkstuk. Ik heb het altijd heel erg leuk gevonden om te klussen en om lekker creatief bezig te zijn. Dit ook meegekregen vanuit mijn familie, want als klein meisje werd ik al door opa achter de schildersezel gezet of kreeg ik een figuurzaag in mijn handen en mocht ik lekker mijn gang gaan. Ook mijn moeder is erg creatief en maakte vroeger hele mooie schilderijen en beide hebben wij van opa meegekregen dat we heel veel zelf kunnen maken. Dit alles heeft ook geleid dat ik de opleiding voor activiteitenbegeleidster heb gedaan.

Toen ik kwam te werken op een kinderboerderij met mensen met een verstandelijke beperking kwam ik steeds meer in aanraking met het klussen. Ik haalde mijn energie uit het maken van ontwerpen van leuke ideeën die we konden maken op de boerderij. Vogelhuisjes, voerbakken, drinkbakken voor honden heb ik veel mogen maken, maar ook wegwijzers, educatie voor kinderen van hout en nog veel meer.

Omdat ik dit zo leuk vond om te doen ben ik dit thuis ook gaan doen, gewoon leuk voor de ontspanning en omdat er soms vanuit de familie- en vriendenkring een opdrachtje kwam. Dit allemaal gewoon boven op een zolderkamertje met het basis gereedschap dat ik toen had en gewoon op de strijkplank. Al snel kwam er een echt werkbankje en had ik een leuke plek voor mezelf gecreëerd om lekker bezig te zijn. Omdat ik meer maakte dan ik kwijt kon, ben ik samen met een vriendin op braderieën gaan verkopen, wat ik erg leuk vond om te doen. Enthousiaste reacties op je werk zorgen er alleen maar voor dat je meer wilt maken. Alles werd toch nog met de hand gemaakt en geschilderd.

Inmiddels een aantal jaar later en alles steeds als hobby te hebben gedaan en de verkoop alleen op markten te hebben gedaan kreeg ik het idee om deze webshop te starten. Voor nu hoop ik dat je hebt genoten van mijn verhaal en nog verder een kijkje neemt in mijn webshop!

Kathy Smit